Fürdőszoba felújítás

A lakásunk egyik legkényesebb felújítási pontja a fürdőszoba burkolás, mivel az idővel versenyezve a legjobb munkát kell kihoznunk! Egy fürdőszobát nem csak az idő szűke miatt kell szakemberre bízni, hanem olyan tervezési-higiéniai szempontokat is figyelembe kell venni hogy a későbbiekben nem lehet csak úgy tologatni a kádat, wc-t, mosdót! Ezért mindenképpen már a tervezésnél figyelembe kell venni a jó tisztíthatóságot, a bejárhatóságot, valamint helyet kell csinálnunk a különböző törülköző tartóknak, tükörnek, kozmetikumoknak!

Figyelni kell a csúszásveszélyre, igény esetén kapaszkodó felszerelésére! Sokan takarékossági szempontból szokták azt választani, hogy csak egyszerűen lefestik a falakat egy mattosabb festékkel, azonban ezek sem jelentenek megfelelő védelmet a víz és páraképződés ellen!

Érdemes csempézni! A kerámia, mozaik, vagy üvegcsempe ugyanis vízhatlan, a fallal szemben könnyen tisztítható, ráadás hatalmas választékban kapható, ezért a kinézetnek csak a pénztárcánk szabhat határt! A csempézési magasságot a szakember szempontjából nézve plafonig ajánljuk, de ha ezt különböző okok nem engedik, legalább a mosdó, kád fölé érdemes lecsempézni, hogy később ne áztassuk a falazatot!

Ha már a falazatot csempézzük, akkor a padlót miért ne?

Cégünk a felmérések alkalmával a tartósságot helyezi előtérbe, ezért mindenféleképpen kőburkolatot (csempe, mozaik, márvány) ajánl, mivel a nedvességet a falhoz hasonlóan nem szívja magába! Igen, tudjuk mi is, hogy ezek a burkolatot hidegek, de mint az előbb írtam, fontos előtérbe helyezni a tartósságot és a garanciaképességet!

Árajánlatadás 24 órán belül (ingyenes)

(Budapest esetén kérem kerületet is írjon!)

Ha a pénztárcánk megengedi és már burkolásról van szó én személy szerint elektromos futószőnyeget helyeznék a WC, zuhanykilépők és olyan terek alá ahol a törülközést végezzük! Ezt akár be lehet kötni úgy, hogy a lámpával párhuzamosan működjön, ezáltal csak akkor használja az elektromos áramot, amikor a helységben tartózkodunk! Mivel gyorsan melegedik, ezáltal mire végzünk a fürdéssel, már meleg padlóra lépünk!

A fürdőszoba tervezésénél nem csodálkozom, hogy sokan bizonytalannak érzik magukat, mivel ekkora választék mellett nehéz a megfelelő burkolóanyagot kiválasztani!

A személyes felméréseink során nagyon szívesen segítünk a tervezésben, összesítjük az igényeket és a tervezési szabályok betartásával létrehozunk egy minőségi és biztonságos fürdőszobát!