Előnye, hogy sokkal hatékonyabb és tartósabb a kormány REZSICSÖKKENTÉSÉVEL szemben!

free_felmeresres

A viccet félretéve a legtöbb hőt a falainkon keresztül veszítjük el, amelyet az ábra is jól mutat, vagyis a legtöbbet és leghatékonyabban a falak és tető hőszigetelésével tudunk spórolni.

A homlokzati hőszigetelés előnyei: Két okból keresnek meg minket az ügyfeleink, az egyik a homlokzat felújítása, a másik pedig a fűtésszámla csökkentése.

Kevesebb, vagy nem létező hőhidak: A fűtési energiánk nagy része a hőhidakon keresztül szökik el, melyet pótolni kell. A jó minőségű homlokzati hőszigeteléssel ezeknek a hőhidaknak a számát csökkenthetjük, vagy akár meg is szüntethetjük őket. A hőszigeteletlen lakást egy lyukas pohárhoz szoktuk hasonlítani, melyet ha hőszigetelünk a lyuk mérete csökken. A végén, vagyis már egy nagy szigetelés esetén a lyuk tűhegynyi méretűre zsugorodik, melyen a víz nem tud átjutni.

Árajánlatadás 24 órán belül (ingyenes)

(Budapest esetén kérem kerületet is írjon!)

Egy jó hőszigeteléssel akár 30-50%-ot is spórolhatunk. Most ezt számolja ki azt, hogy kivonja a havi általányból a 30%-ot és ezt felszorozza 12 hónappal, majd 4-5 évvel! Ha jól számoltunk, körülbelül megtérült a befektetés, nem mellékesen egy új homlokzati látványt, magasabb komfortérzetett és további több évtized nyugalmat kap a pénzéért!

orszagos2

Ha már homlokzati felújítás, akkor hőszigetelés is. Sok helyre járunk felmérni és sok elhasználódott homlokzattal találkozunk. Általában ez az első indok, ami miatt hozzánk fordulnak, és ha már homlokzat felújítás, akkor hőszigetelés is. Cégünk kiváló minőségű anyagokkal dolgozik, melyet, ha mi szerzünk be és használunk fel, akkor garanciát is biztosítunk a munkánkra.

Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatadás!

Élek a lehetőséggel

Környezetvédelem: Az új ingatlan eladási törvények miatt mára kötelező a lakászöldkártya. Ebben a környezetvédelmi megfelelésben, épp úgy, mint a hűtőgépeknél külön energiaosztályokba sorolják a házakat. Nos ha belegondolunk, előbb vagy utóbb előnybe fognak kerülni az A energiaosztályos házak, amelyeken már valamiféle hőszigetelő rétegnek kötelező megjelennie (másképpen nem tud megfelelni). Különböző anyagú falazok esetén másképpen viselkedik az aktuális hőszigetelő anyagunk! A lent található táblázatunkon megtekintheti, hogy egy átlagos 0,04-es polisztirol szigetelés vastagságtól és falazat anyagától függően hogyan csökkenti a falazat hőátadását!